Pencilpoint website social media

Hulp bij social media

Wat goed dat je social media effectief wilt gaan inzetten! Daar komt een gedegen strategie bij kijken en daar kunnen wij jou bij helpen. Dat betekent dat je opvalt tussen alle andere bedrijven én alleen kiest voor kanalen die er voor jou bedrijf toe doen.

Wij vertellen je graag iets meer over onze visie en aanpak. Ben je enthousiast? Dan kun je onderaan deze pagina een vrijblijvende afspraak inplannen.

Social media doelgroep

Genereer meer bereik en naamsbekendheid

Het effectief inzetten van je social media, dat doe je door op te vallen tussen alle andere bedrijven. Een contentplanning helpt hierbij; je brengt in kaart wat je gaat delen, op welke kanalen en wanneer. Zo is niet ieder kanaal even relevant voor jouw klant én heeft jouw doelgroep misschien andere voorkeuren als het gaat om de contentvorm. Wij helpen je graag bij het gericht inzetten van je social media kanalen.

Social Media posten

Wij tillen jouw social media naar een hoger niveau

Consistent berichten plaatsen is essentieel om je bereik te vergroten. Ben je druk met ondernemen óf weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Wij optimaliseren je socialmediakanalen, adviseren, ontwikkelen en plaatsen berichten.

Ben je nog niet actief op social media met je bedrijf? Geen probleem: dan helpen we bij het opzetten en inrichten.

Hulp nodig bij je social media?

Ja, ik wil kennismaken

quote-social-media

Breng de doelgroep in kaart, denk de marketingmix uit en evalueer continue. Wij helpen je graag bij jouw social media strategie en contentplanning.
- Michelle, communicatieadviseur en social media specialist bij Pencilpoint - 

60
20
Social media volgers

Adverteren op social media?

Wil je jouw business een boost geven, een event promoten of juist nieuw personeel aannemen? Wij helpen je graag met het opzetten van een socialmediacampagne. Zo kun je nog gerichter opzoek gaan je doelgroep. Wij verzorgen niet alleen de opzet en uitvoering van de campagne, maar ook het continue monitoren, bijsturen en optimaliseren is van essentieel belang. Wij ontzorgen je volledig. 

Wil je meer informatie of vrijblijvend eens een kop koffiedrinken om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op onze teamleden.

#efefef
40

Onze online marketingspecialisten zijn je graag van dienst:

Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer
Myrinne 2023
Myrinne Snoek

Content Creator & Fotograaf

Myrinne Snoek

Kennismaken?

Verstuur