header-kenniskracht

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

#kenniskracht

Een groot deel van de werknemers in de sector bloembollengroothandel is ouder dan 50 jaar. Om te zorgen dat de kennis van deze werknemers niet verdwijnt als zij met pensioen gaan, heeft Colland Arbeidsmarkt met sociale partners het project #kenniskracht opgezet. Pencilpoint verzorgde de look en feel van de verschillende uitingen: een online dashboard, infographic, puzzelboekje als give-away en presentatieborden.

beeld-site-links-thema2
beeld-site-rechts-thema2
#e5e5e5

Dashboard #kenniskracht

Om werkgevers en werknemers op een aantrekkelijke manier te informeren over duurzame inzetbaarheid, ontwikkelden wij een online dashboard in ons contentmanagementsysteem Pencilblocks. Ieder kwartaal zoomt het dashboard in op een thema. Uniek is de pop-up die verschijnt als je de website opent met de intro van het actuele thema. 

beeld-infographic
#e5e5e5

Infographic #kenniskracht

Een infographic geeft werkgevers en werknemers duidelijk inzicht in de arbeidsmarkt. Alle illustraties en iconen zijn in de lijn van #kenniskracht opgesteld en vormen zo een eenduidig en herkenbaar beeld. De iconen komen terug op het dashboard en in de presentatieborden. 

beeld-puzzelboekje-links
beeld-presentatie-rechts
#e5e5e5

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Neem contact op