Header-hofclub

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Hofclub werken & vergaderen

De Hofclub maakt het mogelijk voor bedrijven om op een unieke locatie in Woerden en Utrecht te werken en te vergaderen. Een uniek concept in Nederland! Voor de twee locaties heeft Pencilpoint een aantal mooie offline uitingen mogen maken.

logo-hofclub

Brochure, driehoeksborden ESH en advertenties

De tweede locatie van de Hofclub werken & vergaderen in Utrecht is sinds maart 2019 open en zij wilden graag onze hulp om deze nieuwste locatie met behulp van offline uitingen onder de aandacht te brengen.

Hiervoor hebben we een brochure gemaakt, advertenties die in de lokale kranten zijn verschenen en driehoeksborden die in de regio zijn geplaatst.

flyer-beeld-links
esh-beeld-rechts
adv-beeld-onder
#f2f2f2

Roll up banner en visitekaartjes

Voor locatie in Utrecht van de Hofclub werken & vergaderen hebben we een roll up banner gemaakt en de visitekaartjes voor de medewerkers gemaakt.

roll-up-allebei
visitekaartjes-rechts

Design voor wanden locatie Utrecht

Voor de locatie Hofclub werken & vergaderen in Utrecht hebben we twee designs ontworpen die op een aantal wanden zijn gebruikt. De designs bestonden uit een skyline en een verzameling karakters die meer dan levensgroot zijn geproduceerd. Wil jij ook zo'n leuke illustratie? Die maken we graag voor je!

Wanden
#fcf3e7

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Neem contact op