hero-2

20 jaar sponsoring door ons reclamebureau in Woerden

reclamebureau-Woerden-sponsoring-Blog-Pencilpoint
02 augustus 2019

Na 20 jaar is ons reclamebureau niet meer weg te denken uit Woerden. De centrale ligging, historie, gastvrijheid, natuur: we hebben deze vestingstad in ons hart gesloten. We voelen ons dan ook betrokken bij maatschappelijke initiatieven in deze regio. In dit blog lees je welke Woerdense organisaties wij ooit kosteloos hielpen met hun zichtbaarheid.

Pencilpoint sponsort ieder jaar een aantal (sport)verenigingen, goede doelen of evenementen in Woerden. We geven geen geld, maar doneren 1% van onze tijd aan vormgeving of contentcreatie. De afgelopen 20 jaar kwamen er veel verschillende projecten voorbij. Een kleine impressie.

Woerdense VakantieWeek

Sinds 1953 is de laatste week van augustus de leukste week van het jaar: de Woerdense VakantieWeek. Vele nationaal en internationaal bekende artiesten schitterden al op het Woerdense Exercitieveld. Pencilpoint maakt sinds 2013 alle reclame-uitingen. Zoals de VakantieWeek-krant met een oplage van 75.000, die je eind juni overal in Woerden en omstreken tegenkomt. Maar ook posters, mascottes, entreekaartjes, spandoeken: we verzorgen het allemaal.

Inloophuis leven met kanker

Het Inloophuis is een ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten in de regio Woerden. Voor een meer professionele maar toch toegankelijke uitstraling vernieuwden wij ooit de huisstijl van het huis. Het oude logo maakten we moderner, abstracter en we kozen kleuren die rust en zorgzaamheid uitstralen. De nieuwe stijl voerden we door in het briefpapier, enveloppen, banners, spandoeken, visitekaartjes, vlaggen en een beurswand.

Triathlon Woerden

Triathlon Woerden is een stadstriathlon in het Groene Hart. Pencilpoint maakt al zo’n 10 jaar alle reclame-uitingen voor de Triathlon Woerden. In 2019 werd het evenement al voor de 35e keer gehouden. Spandoeken, posters, plattegronden, T-shirts: wij regelden alle uitingen tot in detail.

KUVO

KUVO laat 10.000 kinderen en jongeren in de omgeving Woerden kennismaken met podiumkunsten, erfgoed, beeldende kunst, poëzie en muziek. Daar helpen wij graag aan mee. Bijvoorbeeld door een KUVO-brochure te maken over alle activiteiten. De brochure werd in een oplage van 22.000 exemplaren verspreid bij de Woerdense Courant.

Jacco Versluis Classic

Om geld op te halen voor medisch onderzoek naar hartfalen, organiseert de stichting Jacco Versluis Classic ieder jaar een wielertocht. Met start en finish in Woerden. Dit ter nagedachtenis aan de Woerdenaar Jacco Versluis, die in 2016 overleed aan een acute hartstilstand. Pencilpoint bouwde een website voor de toertocht. Daarnaast ontwierpen we een 3D-plattegrond met highlights in de route, sponsordoeken voor op de dranghekken en T-shirts die ook niet-deelnemers online kunnen bestellen.

Consulaat van Sinterklaas

Elk jaar regelt het Consulaat van Sinterklaas dat de Sintintocht in Woerden vlekkeloos verloopt. Pencilpoint hielp ook een paar jaar mee. We maakten een enorm spandoek voor op het Kerkplein en voor op de pakjesboot. In 2018 ontwikkelden we een Sinterklaaskrant met alle nieuwtjes over de Sintperiode. En voor de Pieten-Doe-dag ontwierpen we een stempelkaart en oorkonde.

Sportlust ’46

Voor de Woerdense zaterdagvoetbalclub Sportlust ’46 regelen wij hun drukwerk. Denk aan briefpapier en het jaarlijkse Sportlust-magazine. We ontwierpen ook posters voor speciale toernooien en evenementen. En wij ontwerpen en drukken de loten voor de jaarlijkse Sportlust-najaarsloterij tijdens de Koeienmarkt.

Heel jong Woerden bakt

Heel jong Woerden bakt is een wedstrijd waarin Woerdense jongeren al bakkend samenwerken en leren van elkaars gewoonten en cultuur. Wij droegen graag ons steentje bij. We ontwierpen een speels logo in meerdere varianten en kleuren. Uiteindelijk paste het gele logo met een taart, molen en deegroller het beste bij de gewenste uitstraling.

Mixed Hockey Club Woerden

Hockeyclub MHC Woerden is een van de grootste sportverenigingen van Woerden. Pencilpoint doet sinds een paar jaar grafisch werk voor MHC Woerden. We maken signing voor op het Sportcomplex Cromwijk, zoals plattegronden. Ook ontwerpen we prijslijsten voor in de kantine, reclameborden en T-shirts voor toernooien.

Koordaat

Voor het Woerdense dameskoor Koordaat bouwden wij een website. Het koor organiseert ook concerten. Zoals hun jaarlijkse Kerstconcert en het Korenfestival in 2015. Om meer bezoekers te trekken ontwierpen wij onder meer flyers, posters, banners voor op de website en zelfs een bioscoopreclame. Ook maakten we programmaboekjes met songteksten voor de Kerstconcerten.

Sponsorverzoek?

Nu wil jij misschien ook dat we jouw initiatief sponsoren? Helaas kunnen wij niet op alle verzoeken ingaan. Ieder jaar kiezen wij een mooie mix van projecten of organisaties die wij ondersteunen.