hero-2

Vacature campagne voor Kromwijk

Kromwijk Elektro infozuil
20 april 2018

De kracht van online en offline strategie.
Gecombineerd inzetten van online en offline media. Dat is wat Pencilpoint voor Kromwijk Elektrotechniek heeft gedaan om interessante vacatures duidelijk onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Het vinden van goede techneuten is een uitdaging voor veel bedrijven. Hoe bereik je de juiste doelgroep?

Heb jij ‘m gespot?

Wie over de A12/A27 rijdt bij knooppunt Lunetten, ontkomt er niet aan. Een groot bord spreekt de elektromonteur van Nederland aan. Ook de bedrijfswagen van Kromwijk roept een duidelijk boodschap uit. Kromwijk is op zoek naar jou!

Online advertising

Naast de boodschappen op en langs de weg wordt, spreken we de doelgroep ook aan via Facebook. Via een nauwkeurige doelgroepbepaling krigjen de juiste personen, namelijk mensen werkzaam in de branche geraakt de advertentie te zien met een directe link naar de vacaturewebsite www.werkenbijkromwijk.nl.

De kracht van online en offline

De combinatie van online media met offline middelen, benut de kracht van beide communicatiemiddelen en vergroot de effectiviteit. En hoe vaker de doelgroep jouw boodschap ziet, des te beter blijft deze hangen en leidt dit actie.

Dit werkt natuurlijk niet alleen voor vacatures. Ben jij benieuwd of deze strategie werkt voor jou? Neem contact met ons op.