Bedrijfsvideo header pencilpoint

Bedrijfsvideo

Video trekt de aandacht

Met een video trek je onmiddellijk de aandacht. Daarnaast is video goed voor je naamsbekendheid en geschikt voor bijna alle bedrijven, onderwerpen en producten. Pencilpoint helpt je graag bij het vertellen van het verhaal van jouw bedrijf. Wij maken professionele video’s met relevante inhoud en beelden die triggeren.

Filmen op locatie bij Gamma Pencilpoint

Verschillende soorten video

Wij maken verschillende soorten video’s. Van productvideo’s tot bioscoopreclames en van bedrijfsfilms tot socialmediavideo’s. En wist je dat video ook uitermate geschikt is voor vacaturecampagnes? Bekijk de showcase van GAMMA Woerden bijvoorbeeld. Bij Pencilpoint ben je altijd aan het juiste adres voor het laten maken van elke soort video. We bedenken samen met jou de juiste strategie en adviseren en ondersteunen uiteraard ook bij het inzetten van de juiste kanalen.

Bedrijfsvideo social media

Video voor social media

Op social media zien we al een langere tijd een verschuiving van foto’s en tekstberichten naar videoberichten. Het is slim om hierop in te spelen. Doordat er dagelijks meerdere video’s langskomen op je feed, is een video die uitblinkt extra belangrijk. Kort en bondig is hier de key. Pencilpoint helpt je graag bij het maken van opvallende video’s.

Een blijvende indruk maken?

Ik wil kennismaken

Eerder gemaakte video's