Sesa header

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Sesa Groep

Hét kenniscentrum op het gebied van Security en Safety. SeSa Groep heeft alle kennis en expertise in huis om ieder veiligheidsvraagstuk op te lossen. Met meer dan 20 jaar ervaring bij (semi-) overheden en bedrijven heeft SeSa Groep hun eigen unieke methode ontwikkeld. Pencilpoint ondersteunt SeSa Groep bij verschillende activiteiten, waaronder het maken van de brochure en de materialen voor op de beurs.

Brochure

Ieder jaar brengt SeSa Groep een brochure uit waarin een overzicht staat van hun management- & consultancy-diensten en de opleidingen en trainingen.
Pencilpoint mocht de brochure van A tot Z verzorgen. Zo hebben we het plannings- en projectmanagement gedaan, inspirerende interviews gehouden, alle teksten geschreven en natuurlijk het design en de opmaak verzorgd.
De brochure telt maar liefst 111 pagina’s, volledig passend bij de huisstijl van SeSa Groep.

Sesa brochure buitenkant
Sesa brochure binnenkant
#f6f6f6

Beurs

Ook dit jaar was SeSa Groep weer aanwezig op het FireSafety & Security Event. Pencilpoint heeft al het artwork voor de SeSa-stand mogen verzorgen en de eerder ontworpen brochure werd gepresenteerd. Daar bleef het niet bij. Een doorlopende video met beelden en quotes van team IKO en SeSa en elementen uit de brochure was daarnaast ook onderdeel van dit gave project. Een groot succes!

Sesa beurs stand veraf
Sesa beurs stand dichtbij
Sesa beurs brochures
TV Mockup
content-3
Brochure spread sesa