header-intersport

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Intersport Twinsport

Intersport Twinsport was toe aan een frisse kijk op de communicatie-uitingen. Na een creatieve omslag in de vormgeving van de actiefolder, ligt ook de vormgeving van de advertenties en stoepborden in handen van Pencilpoint. Intersport Twinsport is een sportspeciaalzaak met 16 vestigingen in Nederland en een uitgebreide webshop.

Actiefolders

Meerdere keren per jaar wordt een speciale actiefolder gemaakt voor bijna alle vestigingen in Nederland. De actiefolder is vaak seizoensgebonden en zet een bijpassend thema centraal. Denk hierbij aan een folder gericht op running in het voorjaar, wintersport in het najaar en voetbal zodra het voetbalseizoen wordt geopend. Beelden en teksten worden door Intersport Twinsport aangeleverd. In de studio van Pencilpoint wordt samen met de klant de indeling van de producten en acties in de folder bepaald. Een samenwerking op locatie maakt direct inspelen op de wensen van de klant mogelijk. Ook het vrijstaand maken van producten behoort tot de werkzaamheden.

folders
#eaf1fa

Bibliotheek van de vormgever

Voor een terugkerende herkenbaarheid en het naleven van de huisstijl wordt gewerkt met een technisch basisstramien. Daarnaast is er een bibliotheek gemaakt waarin terugkerende opmaakelementen zijn verwerkt. Denk hierbij aan prijsblokken, scheidingslijnen en opmerkingen bij de producten. Vanuit die bibliotheek kunnen de verschillende elementen eenvoudig in de opmaak gesleept worden. Naast de herkenbaarheid wordt hiermee ingespeeld op een snelle verwerking van de verschillende actiefolders.

bieb-vormgeving
beeld-01-folder
beeld-02-folder

Advertentie in de krant

Op basis van de geldende actiefolder worden diverse advertenties ontworpen voor kranten door heel Nederland. De advertenties worden specifiek voor bepaalde regio’s ontworpen en geplaatst in regiokranten. Naast regionale acties bestaat een advertentie uit een kortingsbon, of een combinatie van deze twee. Met de grootte van één of een halve pagina, is de advertentie niet te missen.

 

vb-advertentie

Stoepborden

Voor Intersport Twinsport vestigingen die bepaalde acties uit de actiefolder extra willen uitlichten, worden aparte stoepborden gemaakt. Pencilpoint zorgt voor de vormgeving van deze stoepborden.

stoepborden

Samen met een vormgever werken aan een project in onze studio?

Neem contact op