Header-GrootVlees

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Groot Vlees concept

Het Groot Vlees Concept is een lijn die versAlert heeft ontwikkeld om grotere stukken vlees voor op de bbq te promoten. versAlert heeft verschillende heerlijke recepten ontwikkeld en Pencilpoint heeft hier de bijbehorende uitingen van mogen maken, zoals het doek, de flyer, de productkaartjes, de instore dia’s en de twee series van de receptkaarten.

Doek-GrootVlees
#322b37

Doek

Het gespannen doek is ter presentatie gebruikt op de dag dat het Groot Vlees Concept werd gepresenteerd,
als achtergrond bij de BBQ’s waar het grote vlees op werd gegaard.

Flyer-01-grootvlees
Flyer-02-grootvlees

Flyer

Op de flyer wordt uitgelegd welke technieken er tijdens het BBQ’en kunnen worden gebruikt,
zoals het direct en indirect bereiden van het vlees, welke rubs en sauzen te gebruiken zijn,
hoe de kerntemperatuur gemeten moet worden en welk vlees van welk dier komt.
De flyer heeft een A4-formaat, gevouwen naar A5.

Productkaartjes-01-grootvlees-B
#f2f2f2

Productkaartjes

Bij de verschillende afnemers van het versAlert Groot Vlees Concept staan in de vitrines kaartjes bij de serie producten. Deze hebben wij ook mogen ontwikkelen voor de 23 verschillende Groot Vlees gerechten. Deze kaartjes zijn 74 mm x 105 mm.

receptwaaier-voorzijdpe-2stuks-2
#f2f2f2

Receptkaarten

Voor de 23 verschillende gerechten hebben wij de receptkaarten ontwikkeld en deze gebonden met een mooie metalen scharnierring met een doorsnede van 38 mm. Op deze kaarten staat precies aangegeven hoe de gerechten van het Groot Vlees Concept klaargemaakt moeten worden, welke materialen en welke producten er nodig zijn. Deze receptkaarten zijn A5-formaat en zijn gedrukt op 250 grams Maco Silk, afgewerkt met mooi mat laminaat, afgeronde hoeken en een boorgaatje.

Voor de Wintereditie kaarten hebben wij ook weer een mooie serie kaarten mogen ontwikkelen, dit keer is het een serie van vijf kaarten geworden. Om in dezelfde stijl te blijven, hebben we een bij deze serie een kleinere scharnierring gebruikt.

Kleur & lettertype

kleur en font
receptwaaier-kaartjes-wild
#f2f2f2

Wild

versAlert wilde graag het wild op de bbq onder de aandacht brengen en wilde de producten die voor het Groot Vlees Concept waren bedacht ook gebruiken voor het Wild Concept. Pencilpoint heeft daar een mooie waaier voor gemaakt en de bijbehorende productkaartjes.

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Neem contact op