hero-2

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

DUO Onderwijsonderzoek

DUO is een fullservice marktonderzoeksbureau. Voor DUO Market Research en DUO Onderwijsonderzoek & Advies verzorgen wij het complete pakket van online en offline media. Zo hebben wij onder andere de website, de huisstijl en diverse brochures ontworpen voor DUO en helpen wij DUO met het onderhouden van hun social media.

 

Landingspagina's 

Voor de medewerker tevredenheidsonderzoeken die DUO Market Research uitvoert, hebben wij diverse landingspagina’s opgezet. Doel van deze landingspagina’s is dat zoveel mogelijk bedrijven contact opnemen om een medewerker tevredenheidsonderzoek door DUO te laten uitvoeren. Wij hebben nieuwe elementen vormgegeven en de pagina opgebouwd om optimale conversie te krijgen. Uiteraard sluiten de nieuwe landingspagina’s aan op de huisstijl en passen ze goed in de middelenmix van DUO.

 

DUO website design MTO pagina's
#efefef

Infographic over werkwijze DUO

Via een infographic in de huisstijl van DUO visualiseren wij de werkwijze van het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In de duidelijke infographic zijn de stappen in het proces goed zichtbaar. De begeleidende tekst op de website geeft extra inzicht in het proces en de persoonlijke aanpak van DUO.

DUO MR 20220354 Iconen werkwijze en onderzoeken-02-01

Drukwerk

Voor DUO Market Research hebben wij diverse flyers, brochures en kaarten ontwikkeld:

DUO OO 20210778 Drieluik A5 medewerkersonderzoek PO 2021

Drieluik medewerkersonderzoek

De drieluikfolder geeft duidelijk inzicht in de verschillende onderzoeksmethodes voor medewerkersonderzoek die in het primair en voorgezet onderwijs kunnen worden toegepast. Naast de folder ontwikkelden wij ook het design voor de bijpassende onderzoeksrapportages. 

DUO MR 20211063 kaart 21x21 medewerkersonderzoek

Overzichtskaart medewerkersonderzoek

DUO Market Research werkte voorheen met dikke brochures voor acquisitie en het opbouwen van een klantnetwerk. Zij wilden dit proces duurzamer en kosteneffectiever aanpakken. Pencilpoint heeft DUO geholpen met het opzetten van een duidelijke overzichtskaart. De kaart sluit mooi aan bij de vernieuwde look van DUO door het gebruik van speelse schuine lijnen en opvallende kleuren.

DUO infographic factsheet

Factsheets

Voor DUO maken wij regelmatig infographics en factsheets. Op de factsheets staan de resultaten van onderzoeken op overzichtelijke wijze weergegeven. Met behulp van passende iconen is in één oogopslag veel informatie duidelijk voor de kijker. 

 

Flyer voor campagne

In voorgaande jaren ontwierpen wij omvangrijke brochures voor DUO Market Research, maar in 2021 kregen wij de vraag een alternatief te ontwikkelen dat meer contact met de ontvanger zou opleveren. Wij hebben gekozen voor het opzetten van een opvallende flyer-campagne. In de flyers maken wij gebruik van felle kleuren en een groot, dik lettertype om de aandacht van de ontvanger direct te trekken. Op basis van de flyer is eerder drukwerk van DUO Market Research in een nieuw en modern jasje gestoken.

DUO flyer campagne
#dff2fc
DUO E-mailing headers

E-mailing headers

Elk kwartaal publiceert DUO een e-mailnieuwsbrief. Pencilpoint ontwerpt iedere e-mail header van deze e-mailings. De header passen wij per nieuwsbrief aan zodat deze goed aansluit op het thema van de nieuwsbrief.

DUO onderwijsonderzoek overzichtskaart

Onderwijsonderzoek overzichtskaart

Voor DUO Market Research hebben wij een overzichtskaart ontworpen die de diverse doelgroepen en onderzoeksmethodes voor scholen uitlicht. Hiervoor hebben wij verschillende icoontjes gemaakt die aansluiten op de speelse, moderne look van alle drukwerken.

 

Onderzoeksrapport

Het onderzoeksrapport dat wij hebben vormgegeven, licht de behaalde resultaten uit het eigen onderzoek "Hoe gaan HR-managers met de resultaten van medewerkersonderzoen om" toe. In het rapport vind je verschillende quotes, achtergrondinformatie en een mooi overzicht van de percentuele resultaten. Deze percentages hebben wij uitgewerkt in cirkeldiagrammen die aansluiten op de huisstijl van DUO Market Research. 

DUO rapport 2021
#f1fafe

Wil je ook een compleet pakket online en offline design?

Ja, ik maak graag een vrijblijvende afspraak