hero-2

Hoe nu verder na 20 jaar Pencilpoint?

85-Blog-toekomstvisie-BLOG
18 december 2019

2019 zit er bijna op. Wat zijn jouw nieuwe plannen voor 2020? Wij kijken alvast even vooruit naar het nieuwe jaar.

2019 was voor ons een feestjaar, want Pencilpoint heeft er inmiddels 20 jaar op zitten. Computers bestonden in 1999 gelukkig al, maar ons tempo lag wel wat lager. De fax ratelde soms en af en toe kwam er een e-mail binnen. Dat is nu wel anders. De trends in webdesign, grafische vormgeving en social media volgen we op de voet. Natuurlijk om jou de beste resultaten te kunnen bieden.

Focus op video

Afgelopen maand deelden we al 10 marcomtrends met je. Bij Pencilpoint voeren we die natuurlijk graag door in jouw (online) marketing. Maar zelf staan we ook niet stil. Creatief directeur Gerard van Dam over 2020 voor Pencilpoint: “We gaan nog meer op video focussen. Dat is een goede aanvulling op wat we nu al doen: marketing, tekst, social media, grafisch ontwerp en webdesign. Je merkt al dat video steeds belangrijker wordt. Instagram en YouTube zijn ongekend populair en bedrijven willen daarop inspelen. Maar wel met pakkende filmpjes van hoge kwaliteit, echt professionele beelden.”

Videograaf in dienst

“Wij helpen klanten nu al met video, bijvoorbeeld met wervingsvideo’s, promotiefilms en dronebeelden. Video is ook ideaal om ingewikkelde informatie compact en duidelijk uit te leggen. Denk aan een geanimeerde infographic. Om aan het stijgende aantal videoaanvragen te voldoen zal er een videograaf bij ons team komen. Iemand die zich nog meer kan focussen op produceren, animeren en editen”, aldus Gerard.

Uitbouwen bedrijfspand

Nieuwe medewerkers? Past dat wel op de Utrechtsestraatweg? Gerard: “In 2018 zijn we verhuisd en het bevalt hier heel goed. We hebben nog genoeg ruimte om te groeien. Barsten we echt uit onze voegen dan wil ik een serre laten aanbouwen. Of het oude koetshuis terugbouwen dat hier vroeger stond. Dat lijkt me heel gaaf, maar daarmee wachten we nog wel even. Misschien maken we in 2023 wel een mooie video van de verbouwing!”

Hulp met je zichtbaarheid

In 2020 aan de slag met je online of offline zichtbaarheid? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.