hero-2

Klanten van het eerste uur

71-20-jaar-klanten-WEBSITE
19 maart 2019

Pencilpoint bestaat 20 jaar. En dat had niet gekund zonder de vele fijne en trouwe opdrachtgevers. Vandaag, op de nationale dag van de klant, zetten wij drie van onze klanten van het eerste uur in het zonnetje!

Gerard Peek

Gerard Peek heeft een passie voor hardlopen. Hij organiseerde door de jaren heen diverse hardloopwedstrijden. “Net voor het ontstaan van Pencilpoint kwam ik met Gerard in contact. Hij werd mij als vormgever aangeraden door het grafisch bedrijf waar ik mee samenwerkte. Het bleek een schot in de roos! Ik zie ons nog zitten, samen achter de computer… en het bleef niet bij die ene keer. Sinds dat moment verzorgt Pencilpoint de opmaak van alle uitingen die ik nodig heb. Of het nu gaat om drukwerk, websites of ondersteuning op social media-gebied. Alles past bij elkaar en is van hoge kwaliteit.”

Wat maakt de samenwerking uniek?
“Gerard en ik hebben ontzettend veel raakvlakken. Uit de samenwerking is echt een vriendschapsband ontstaan. Hij maakt niet alleen mooie dingen, hij denkt mee, helpt mij met mijn innovaties. Zo blijven wij vooroplopen. Pencilpoint heeft aan een half woord genoeg: dat vind ik geweldig.” 

Pack & Parcel

Cor Vermeulen van Pack & Parcel benaderde Gerard zo’n 12 jaar geleden met een spoedvraag. “Ik ontmoette Gerard in Nieuwerbrug. Wij hadden een nieuwe klant, Nalco Water, die een brochure wilde laten ontwikkelen in verschillende talen. En hij wilde het voorstel binnen twee dagen hebben.

Twee dagen later was het vrijdag. Binnen P&P hebben wij de gewoonte op vrijdagavond de week door te nemen in een Chinees restaurant. Wij zaten daar op vrijdagavond en toen kwam Gerard binnenstappen met een magnifiek stuk grafisch ontwerp, waar ik een Engelse presentatie bij heb geschreven. De klant was razend enthousiast en het leidde tot meer werk van de klant. Tot op de dag van vandaag.”

Waarin onderscheidt Pencilpoint?
“Afspraak is afspraak bij Gerard. Het is een eerlijke en loyale vent, met een warm hart. De afgelopen jaren heeft hij een gemotiveerde club mensen om zich heen gebouwd. Pack & Parcel blijft Pencilpoint trouw!” 

André Menke

“Er kwam een lange slungelige jongen binnen die als advertentievertegenwoordiger werkte bij de Rijn & Gouwe”, begint André Menke zijn verhaal. “Dat zal in 1996/1997 zijn geweest. Ik wilde nog een advertentie laten maken door het reclamebureau waar ik toen mee werkte en Gerard gaf aan dat hij dat ook wel kon doen. Hij had immers een grafische opleiding gedaan. Zo is Gerard voor mij begonnen, eerst in de avonduren. Toen hij ook voor meer mensen aan de slag ging, heb ik hem aangeraden voor zichzelf te gaan beginnen. Zo is Pencilpoint ontstaan.”

De afgelopen 20 jaar bleef Menke Pencilpoint vinden, op alle locaties. “Gerard maakte altijd alles op het gebied van reclame voor me. Naar tevredenheid, dus heb ik hem ook regelmatig aangeraden bij anderen!”

Benieuwd naar het ontstaan van Pencilpoint? Gerard blikt in deze blog terug op 20 jaar Pencilpoint!