hero-2

Ben jij al voorbereid op de feestmaanden?

blog-feestdagen-shutterstock_335054612
04 oktober 2018

Zoek jij een goed bureau om jou te helpen met de voorbereidingen op de feestmaanden? De feestdagen zijn al druk genoeg, zorg ervoor dat je goed bent voorbereid. Begin op tijd met het aanvragen van drukwerk én social media ondersteuning tijdens de feestdagen!

Drukwerk

De feestdagen: pak dit seizoen extra uit. Pak je klanten in met het beste drukwerk om Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw onvergetelijk te maken. Trakteer je relaties, gasten en klanten op dat echte decembergevoel. Maar dat niet alleen, het is ook hét perfecte moment om je relaties te onderhouden. Het versturen van kerstkaarten is goed voor de klantenbinding. Het zorgt ervoor dat relaties aan je denken, en je personeel zich gewaardeerd voelt. Laat kerstkaarten drukken met jouw eigen ontwerp.

Relatiegeschenken

Voor Kerst relatiegeschenken ben je bij ons aan het goede adres. Wil je je relaties een luxe kerstgeschenk geven? Goede flessen wijn in een classy wijnverpakking maken een uitstekend kerst relatiegeschenk. Op zoek naar een praktische kerst relatiegeschenken? Dan is een feestelijke bureauonderlegger of kerstkalender het perfecte kerstgeschenk. Laat je logo op elke pagina drukken en je wordt het hele jaar door niet meer vergeten. Pak uit met Pencilpoint.

Social media

Tijdens de feestdagen ben je al druk genoeg. Social media is erg tijdrovend, Pencilpoint neemt dit werk graag uit handen. We zetten je Facebook-bedrijfspagina, zakelijke LinkedIn-pagina, Instagram- of YouTube-account op, optimaliseren je kanalen en houden je social media uiteraard voor je bij. We plaatsen aansprekende berichten en zetten gerichte campagnes op.