hero-2

Vervuld: Vacature Communicatieadviseur

07 april 2023

Ben jij communicatie- of marketingadviseur en zoek je een leuke nieuwe uitdaging waarbij je kunt werken voor verschillende merken in een creatieve omgeving? Pencilpoint leert je graag kennen!

DEZE VACATURE IS VERVULD.

 

Pencilpoint is hét reclamebureau voor design & online marketing in Woerden. Ons team vormgevers en contentspecialisten werkt samen aan leuke projecten voor zeer uiteenlopende klanten.

Wij zoeken een nieuwe collega die graag zijn of haar tanden zet in de communicatie- en marketingvragen van ondernemers én die moeiteloos en foutloos goede teksten schrijft.

Jouw werk is heel afwisselend: je spreekt rechtstreeks met klanten over hun wensen. Je kunt een strategisch advies opstellen en dit vertalen naar concrete acties die je zelf uitvoert of samen met een collega oppakt. Je schrijft aansprekende SEO-teksten op basis van zoekwoordenonderzoek, bedenkt online en offline campagnes, stelt nieuwsbrieven samen, maakt klantcases op basis van interviews en schrijft blogs en socialmediaberichten. Ook de marketing van Pencilpoint pak je gestructureerd op. Je kunt goed zelfstandig werken, bent wel een echte teamspeler, je pakt pro-actief zaken op en spot kansen. Je stuurt het contentteam aan en werkt nauw samen met onze data-marketeer.

Wie ben jij verder?

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding en ten minste 5 jaar werkervaring
  • Je hebt een brede kennis van en interesse in onderwerpen die te maken hebben met marketingcommunicatie
  • Je bent nieuwsgierig, kritisch en niet bang om door te vragen
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je werkt projectmatig en kunt werken met programma’s als Buffer, SE Ranking en Trello

Voor wat hoort wat

Als je bij ons aan de slag gaat, doe je dat op een fijne werkplek op onze prachtige locatie aan de rand van het centrum van Woerden en met hele gezellige collega’s. 

Spreekt de functie je aan? Of wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Pamela Crovatto via 0348 - 48 17 49 of pamela@pencilpoint.nl.

Solliciteren?

Ja, ik wil deze baan!

teamfoto-tijdelijk

Werken bij Pencilpoint betekent deel uitmaken van een enthousiast team en mooie dingen mogen maken voor verschillende opdrachtgevers.

50