Raadhuys Header Pagina

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Radix & Veerman

Radix & Veerman ontwikkelt en realiseert verschillende (nieuwbouwprojecten) in midden Nederland. Ze houden zich onder andere bezig met projectontwikkeling, nieuwbouw en verbouwingen en renovaties. Voor het recente project, ’t Raadhuys in Harmelen, hebben wij verschillende uitingen mogen verzorgen.

bouwbord ontwerp

Het bouwbord

Met behulp van het bouwbord informeren we omwonenden over de plannen. Het is hét ideale communicatiemiddel. We hebben een bouwbord ontworpen met vijf latten waarin we de opdrachtgever, de architect, de projectontwikkelaar en de makelaars kenbaar maken.

#efefef
Verkoopbrochure Raadhuys Harmelen

De verkoopbrochure

De verkoopbrochure, bedoeld om geïnteresseerden mee te nemen in het gebouw, de locatie en de afzonderlijke appartementen, is vormgegeven door Pencilpoint. Het boekwerk telt 46 pagina’s en neemt de lezer volledig mee in de plannen voor ’t Raadhuys.

#efefef
10

Fotografie voor de verkoopbrochure

Ook heeft onze fotograaf de fotografie voor in de verkoopbrochure mogen verzorgen. De verschillende sfeerbeelden die gemaakt zijn in Harmelen door onze fotograaf zijn door de hele verkoopbrochure verwerkt.

Omgevingfotografie Harmelen
Sfeerfotografie Harmelen
Landschapfotografie Harmelen-1

 

Promotie voor de verkoopavond

Om de verkoopavond op 29 november onder de aandacht te brengen, hebben we verschillende uitingen verzorgd. Zo hebben we de advertentie in de Woerdense Courant volledig vormgegeven én hebben we de posters verzorgd. Zie hieronder het resultaat!

content-3
Verkoopposters Raadhuys