header-feest-team-minderhoog4
home-header-1-1

 

Feest jij mee op onze PencilParty?

Meld je aan voor onze PencilParty en vier samen met ons het 25-jarig bestaan!

Direct aanmelden

 

 

Wij zijn ontzettend trots op deze mijlpaal en we willen onze fantastische opdrachtgevers en leveranciers bedanken voor het vertrouwen. Zien we jou op 30 mei?

#ffffff
nieuwepand-2

We heffen graag het glas!

En we zouden het ontzettend leuk vinden als jij daarbij bent. Onder het genot van een hapje en een drankje vieren we op 30 mei ons jubileum. We ontvangen je graag bij ons pand aan de Utrechtsestraatweg, dat volledig omgetoverd wordt tot een gezellige feestlocatie.

#f39200
icoon_datum 150

Donderdag
30 mei 2024

icoon_tijd 150

Van 16:00 
tot 20:00 uur

icoon_locatie_150

Bij Pencilpoint
Utrechtsestraatweg 2, Woerden

#efefef
40

Meld je nu aan


Wil je graag naar onze PencilParty komen? Dan vragen we je aan te melden via ons aanmeldformulier. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de opkomst. Vul het formulier hiernaast in en we sturen je vlak voor het event de benodigde informatie en parkeergelegenheden door.

Kom je met meer mensen?

Als je graag met meerdere mensen een feestje komt vieren vinden we dat natuurlijk heel leuk! Meld hiervoor wel iedere persoon even apart aan. Als je het formulier hebt ingevuld, kun je de volgende persoon aanmelden.

Ja, ik ben erbij op 30 mei!
oudepand-2

Blijf op de hoogte!

Meer weten over ons 25-jarig bestaan? We hebben een leuke actiepagina waar je alles kunt lezen over onze geschiedenis, maar we delen ook onze toekomstplannen.

Bekijk de actiepagina 25 jaar Pencilpoint >

#575756