hero-2

Vervuld: Word jij onze creatieve content kameleon?

FB-vacature-CC
25 april 2018

Pencilpoint zoekt een enthousiaste en creatieve junior social media-specialist als aanvulling op ons content team. Ben jij fan van Facebook, heeft Instagram geen geheimen voor je en ken je de weg op LinkedIn? Lees dan zeker even verder!

Als junior social media-specialist creëer, plaats en beheer je de content voor verschillende opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren. Hierbij combineer je tekst met het juiste beeld.

Geen dag is hetzelfde, behalve dan dat je iedere dag werkt aan creatieve content voor diverse klanten met leuke collega’s in een informele en inspirerende werkomgeving in het centrum van Woerden.

Jij:

  • Zoekt altijd naar de juiste en origineelste manieren om content te creëren;
  • Bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en online marketing;
  • Zet creatieve campagnes op, beheert deze en rapporteert de resultaten terug aan de opdrachtgever;
  • Schrijft makkelijk en foutloos Nederlandse teksten voor websites en social media;
  • Hebt bij voorkeur ervaring met WordPress en programma’s uit het Adobe-pakket (of wil dit graag snel leren);
  • Hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting van communicatie, marketing, of social media en hebt enige werkervaring.

Wij:
Wij bieden je een zelfstandige functie met voldoende ruimte voor eigen initiatief en inbreng van creativiteit. Je hebt rechtstreeks contact met de klant. We geven je voldoende gelegenheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

De functie is voor 40 uur per week en het salaris is uiteraard marktconform.


Reageer! 
Je hebt onze social media en website waarschijnlijk al bekeken. Spreekt de functie je aan? Stuur je motivatie en cv dan naar elise@pencilpoint.nl.