hero-2

Vervuld: Tekstschrijver gezocht (32 uur)

82-Kun-jij-hier-soep-van-maken-NIEUWS
14 oktober 2019

Ben jij creatief met woorden? En zoek je een afwisselende baan waarin je werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers, samen met leuke creatieve collega’s in een informele en inspirerende werkomgeving in een karakteristiek pand in het centrum van Woerden?

Dan zoeken wij jou!
Pencilpoint breidt uit en kan jou daar goed bij gebruiken.

 

Geen werkdag is hetzelfde bij Pencilpoint. De ene dag schrijf je een blog voor een makelaar, dan werk je mee aan de nieuwe website van een carwash of stel je een nieuwsbrief samen voor een zakelijke dienstverlener. Uiteraard begin je je schrijfwerk altijd met een gedegen zoekwoordenanalyse.

Je bent niet de hele dag alleen maar aan het typen. Samen met je collega’s van content en vormgeving, creëer je het complete plaatje van de brochures, websites en social media-posts die we maken.

We zoeken iemand die ervaring heeft met tekstschrijven, online en offline. Die weet welke vragen hij of zij moet stellen om tot de beste tekst te komen en die uiteraard de kriebels krijgt van taal- of spelfouten.

Jij:

  • Hebt ervaring met WordPress en andere cms’en;
  •  
  • Kan zoekwoordenanalyses uitvoeren en zoekmachinevriendelijke teksten schrijven;
  •  
  • Bent sparringpartner van de webdesigners voor het optimaliseren van websites en het opzetten van websitestructuren;
  •  
  • Kan goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler;
  •  
  • Hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting van communicatie of marketing en hebt enige jaren werkervaring.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bent betrokken bij veel verschillende opdrachten. Je hebt rechtstreeks contact met de klant. Verder krijg je veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. We geven je voldoende gelegenheid jezelf te blijven ontwikkelen.

 Over Pencilpoint

Pencilpoint is een creatief, flexibel en allround reclamebureau in het centrum van Woerden. Wij helpen bedrijven met hun online en offline zichtbaarheid.
We houden van korte lijnen, delen onze kennis en gaan samen voor de beste resultaten. Oh, en we zijn dol op lekker eten….

Spreekt de functie je aan en wil je deel uitmaken van het leukste contentteam van Woerden? Stuur je motivatie en cv dan naar elise@pencilpoint.nl.