hero-2

Tijd om je website te optimaliseren?

PIT website van oud naar nieuw
27 september 2016

Elke website moet op zijn tijd worden aangepast. Niet alleen met nieuwsberichten of nieuwe beelden, het is ook van belang om met de tijd mee te gaan. En je verschijnt hoger in de zoekresultaten met actuele, relevante content. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met de optimalisatie van je website.  

Je website opfrissen of optimaliseren voor de lezer en voor Google? Wij vinden het leuk om jouw website te vernieuwen en verbeteren. Laat ons je huidige website bekijken en je advies geven over het design en de vindbaarheid van je website. Misschien is er wel een restyle nodig? Dat klinkt groot, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Met een paar kleine aanpassingen kunnen we soms al een heel verfrissend beeld scheppen.

Optimalisatievoorstel website

Is jouw website gebouwd door een ander bureau? Dat maakt ons niet uit. Onze vormgevers, content creators en SEO-specialisten kennen vele contentmanagementsystemen. Wij kunnen dus gewoon met je meedenken en je tips geven. Jij kunt vervolgens zelf met de tips aan de slag of je zet ons voor je aan het werk.

Website laten optimaliseren

Benieuwd wat voor websites wij al hebben verbeterd? Bekijk voorbeelden van ons werk. Of kom een keer langs voor een vrijblijvende kennismaking.