hero-2

Stageplek voorjaar 2017 vergeven

Pencilpoint erkend leerbedrijf
10 oktober 2016

Dat Pencilpoint een gewild leerbedrijf is, blijkt iedere keer weer uit de zeer vroege stage aanvragen. De stageplek voor het voorjaar van 2017 is een maand geleden al vergeven. Waar Emma van Muiswinkel de komende twee maanden nog het fort bewaakt, zal Deveny Vink het stokje gaan overnemen. Beide dames volgen de opleiding Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Utrecht.

Pencilpoint is reeds twaalf jaar een GOC erkend leerbedrijf. Sinds 2005 komen er ieder jaar grafische studenten van het Grafisch Lyceum, Nimeto en de Hogeschool. Sinds een paar jaar is het ook mogelijk om bij Pencilpoint een webdesign stage te volgen.

Voor ons is het prettig om hulp te krijgen bij onze drukke dagelijkse werkzaamheden. De studenten worden dan ook ingezet als een volwaardig onderdeel van het team, ze werken vanaf de eerste dag aan échte opdrachten. Zo leren ze snel omgaan met collega’s, opdrachtgevers en deadlines. En natuurlijk doen ze snel kennis op van de grafische software. Kortom, werken en leren in een dynamisch bedrijf.

Ons advies voor nieuwe stagiairs vanaf het najaar van 2017: wees er snel bij, want voor je het weet is de stageplek vervuld!