hero-2

PixioCard: Combineer video en print

PixioCard-video-brochure-2
11 september 2018

Video wordt een steeds belangrijker kanaal binnen de marketingstrategie van veel bedrijven. En dat is niet verwonderlijk: het effect van video is aanzienlijk. Helemaal waar het gaat om het overbrengen van veel informatie. Van een video wordt 95% onthouden, tegen 10% van een tekst. Wat echter lastig is binnen het huidige marketinglandschap is om de video bij de juiste doelgroep te krijgen. Iets wat met geprinte media veel makkelijker te bewerkstelligen is. En juist om deze reden is de PixioCard de ideale mix van beide werelden.

Wat is de PixioCard?

De PixioCard is een veelzijdig marketingmiddel dat video en print combineert. De stevige papieren kaart, met een geïntegreerd hoogwaardig LCD-scherm, is helemaal naar eigen wensen vorm te geven. Zo verpakt je je video in je eigen huisstijl en verstuur je de video gemakkelijk naar een specifieke doelgroep.

De opties van de PixioCard zijn eindeloos. Door de verschillende afmetingen, van visitekaartjes tot A5 mailings of A4 offertemappen, maar ook door het maatwerk wat mogelijk is bij de invulling van de PixioCard. Gebruik de PixioCard bijvoorbeeld als video brochure, originele uitnodiging of als bedrijfs- of productpresentatie. Alle uitvoeringen van de PixioCard worden gemaakt van stevig karton en zijn per post te verzenden. Zodra de PixioCard wordt geopend start de video automatisch met spelen, zo is aandacht gegarandeerd.

Video gewoon per post versturen

Misschien klinkt het gek, een video per post versturen, maar eigenlijk is het heel logisch. Het moeilijkste van een video is om deze aan de juiste doelgroep te tonen. Hoewel platformen als YouTube, Facebook, LinkedIn en Instagram steeds meer video vertonen is dit vooral in de persoonlijke sfeer. Daar heeft je video dus niet de aandacht die gewenst is. Het mooie van de PixioCard is dat deze gewoon door de meeste brievenbussen past. Zo krijgt de ontvanger, zonder enige afleiding, uw videoboodschap te zien.

Officieel dealer van de PixioCard

Pencilpoint is officieel dealer van de veelzijdige PixioCard. We helpen je dan ook graag met het ontwerp van je eigen PixioCard. Of je hem nu wil inzetten als videobrochure, als uitnodiging voor een event of als bedankje naar relaties. Heb je een leuk relatiegeschenk in gedachten of een mooi sample product dat je wil versturen? Maak het nog persoonlijker door deze samen met een video te versturen in een VideoBox. Wij zorgen ervoor dat je PixioCard zijn doel behaald. Door onze directe lijn met de productie kunnen we je tevens een snelle levering garanderen. Vraag ons vandaag nog naar de mogelijkheden en we vertellen je graag meer over het inzetten van de PixioCard (pixiocard.com).

Vraag nu vrijblijvend informatie aan:

 

Neem contact op