hero-2

Pencilpoint genomineerd voor Ziber Award!

Bandt website nominatie design
13 oktober 2016

Pencilpoint is voor de zevende keer genomineerd voor een Ziber Award in de categorie Beste Design 2016. Met de website Bandtmanagement.nl maken we kans op de felbegeerde prijs. “Bandt staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit en dat is wat de website ook uitstraalt. Pencilpoint maakt gebruik van de ruimte op zowel desktop als mobiel en heeft met zorg om alle details gedacht. Een welverdiende nominatie!”, aldus Ziber.

Dat Pencilpoint al voor de zevende keer tot de genomineerden behoort is natuurlijk een mooi compliment. ”Ieder jaar mogen wij weer prachtige projecten voor opdrachtgevers verzorgen. Het is ontzettend leuk om te zien dat de inzet van ons team beloond wordt”, zegt Gerard van Dam, eigenaar van Pencilpoint.

Op zaterdag 29 oktober vindt Ziber Exclusive plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. Tijdens dit evenement zullen niet alleen de Ziber Awards uitgereikt worden, maar zullen er ook diverse vernieuwingen in de Ziber software worden gepresenteerd. Wij brengen u zo snel mogelijk op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van design en beheer op uw Ziber site. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws!