hero-2

Pencilpoint gaat samenwerking aan met Heerlijk & Heerlijk banketbakkerijen

Heerlijk & heerlijk taart
26 maart 2015

Begin dit jaar is de nieuwe website gelanceerd van Heerlijk & Heerlijk - Het Gilde van de Betere Banketbakkers. Pencilpoint heeft hiervoor het ontwerp en de opbouw verzorgd. Omdat wij ons daarmee officieel partner van Heerlijk & Heerlijk mogen noemen, zijn wij dit jaar ook uitgenodigd om ons te presenteren op de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Heerlijk & Heerlijk, dinsdag 24 maart jl. bij het Golden Tulip hotel Heerlickheijd van Ermelo.

De dag stond geheel in het teken van ’Schiet eens uit je slof’, waarbij alle leden van de organisatie konden meedoen aan een wedstrijd voor de spannendste en lekkerste slof. Ook zijn er prijzen uitgereikt voor diverse product- en winkelbeoordelingen onder de Heerlijk & Heerlijk leden.



Rond het middaguur kreeg Maikel Bauer van Ziber (producent van de website software waar Pencilpoint al jaren mee werkt) het toneel, waarbij hij een presentatie gaf over de nieuwe website én de mogelijkheid voor alle leden om met de Ziber software aan de slag te gaan. Na de presentatie was er voor Pencilpoint medewerkers Melissa van Gent en Ryan de Vries ruimte om met de Heerlijk & Heerlijk leden in gesprek te gaan over het opzetten van een nieuwe website of webshop.



Inmiddels hebben diverse leden zich aangemeld en zijn wij al hard aan het werk met de eerste webshops voor o.a. Banketbakkerij Teunissen (Velp) en Banketbakkerij H. van der Heijden (Rotterdam). Binnenkort kunt u de eerste resultaten bewonderen in ons portfolio.

 

Bekijk hier de nieuwe website van Heerlijk & Heerlijk