hero-2

Pencilplus pilotproject Fysio-Aktief

59-Fysio-Aktief-Pencilplus
31 januari 2019

Een website heeft tegenwoordig een gemiddelde levensduur van ongeveer 2 tot 3 jaar. Dan is het eigenlijk tijd om kritisch te kijken of de uitstraling van de site nog past bij wie je bent en of je de nieuwste inzichten en technieken al juist inzet om je doelstelling te bereiken.

Fysio-Aktief

Fysio-Aktief benaderde Pencilpoint medio 2018 met de vraag hun website te vernieuwen. De fysiotherapiepraktijk wilde de dienstverlening zichtbaarder maken en haar diensten meer vanuit de bezoeker presenteren. Daarbij wilde Fysio-Aktief de look en feel meer naar deze tijd halen.

Pencilplus pilotproject

De vraag van Fysio-Aktief kwam net op het moment dat het door Pencilpoint ontwikkelde CMS Pencilplus in de testfase was. Fysio-Aktief stemde in om een van de pilot-projecten te zijn. De afgelopen maanden hebben Pencilpoint en Fysio-Aktief nauw samengewerkt en is er een mooi eindresultaat opgeleverd. Naast het ontwikkelen van de website in Pencilplus, verzorgde Pencilpoint het design en de content.

Hosting Pencilplus websites

Alle pilotprojecten leverde Pencilpoint veel waardevolle input op voor het optimaliseren van het Pencilplus-CMS. Inmiddels zijn er meerdere Pencilplus-websites in ontwikkeling. Pencilpoint verzorgt de hosting van deze sites zelf en heeft hiervoor een dedicated server ingericht. Pencilplus-websites zijn hiermee snel, veilig en eenvoudig bereikbaar. Voor vragen rondom hosting kunnen opdrachtgevers nu terecht bij Pencilpoint, waarbij wij bij complexere vragen kunnen terugvallen op een deskundige externe systeembeheerder.

Meer weten?

Is jouw website toe aan vernieuwing en ben je benieuwd wat het Pencilplus CMS te bieden heeft?
Maak een afspraak om alle mogelijkheden door te spreken.