hero-2

Onze creatieve Jungle Room is klaar!

Pencilpoint oude pand Jungle room
13 juli 2017

Een ruimte om even tot rust te komen...
Iedere dag mooie ontwerpen creëren is een kunst. Een kunst die alleen behouden kan blijven als er momenten zijn waarop de geest even helemaal leeg gemaakt kan worden. Precies dáárom vonden wij het tijd om onze kantine om te toveren tot een creatieve relaxruimte.  

De inrichting lag in handen van onze vormgever Melissa. Zij heeft hiervoor een 3D-plan en moodboard gemaakt. Dit werd positief ontvangen door het team en gezamenlijk zijn we aan de slag gegaan met het leeghalen, schilderen en in elkaar zetten van het meubilair. De witte muur is magnetisch door een speciale verf met metaaldeeltjes. Op deze muur kunnen wij ter inspiratie artikelen, ontwerpen of mooie drukmodellen ophangen. De finishing touch is vervolgens aangebracht door het toevoegen van diverse accessoires die binnen het jungle thema passen.
Een echte eyecatcher is de muur met de jungleprint en het verlichte logo. Hiervoor gaat onze grote dank uit naar Brouwer Sign, onze partner in signing. De print is een hoge kwaliteit naadloos behang, wat doorloopt over de plint. Het logo is gemaakt van geborsteld aluminium met daarachter een aureool van LED lichtjes, waardoor het logo er echt uitspringt.Wilt u de Jungle Room eens in het echt zien? De ruimte is ook geschikt om even te overleggen over een project, dus kom gerust even kijken!