hero-2

Nieuw op Instagram

Nieuw op Instagram
02 december 2021

Instagram heeft weer een aantal nieuwe features toegevoegd. Wij vertellen je graag welke dit zijn.

Langere video’s

Tot nu toe worden Stories opgebroken in fragmenten van 15 seconden. Op dit moment test Instagram met video’s van 60 seconden in één Instagram Story.

De combinatie van video en stories is voor zakelijke accounts interessant en helemaal als een videoverhaal niet meer wordt onderbroken. 

Foto’s uit carrousel

Wil je één foto verwijderen uit je carrouselpost? Dan hoef je niet meer de hele post te verwijderen en deze aangepast weer te plaatsen waarbij je eerdere reacties en likes verliest. In iOS is het nu al mogelijk om via de opties bij de post apart foto’s te verwijderen uit de carroussel. Bij Android volgt deze optie.

‘Text to speech’ in Reels

Wil je opgeschreven tekst in Reels voor laten lezen? Dat kan nu. Je kunt kiezen uit twee stemopties en kan verschillende effecten toevoegen aan je stem. 

Add-yours sticker

Wil je meer engagement in je Instagram Stories, voeg dan een interactieve Add-your-sticker toe op je verhaal met een eigen foto. De reacties op deze post worden toegevoegd aan een groep, waarin de reactie op het verhaal zichtbaar wordt voor iedereen.

Instagram stories link stickers

Iedereen kan nu volgers via een link in de Stories naar de website leiden. Hier hoef je niet langer 10.000 volgers voor te hebben. Genereer meer websiteverkeer met de converterende Instagram Stories.

Wil je social media uitbesteden?

Ja, ik maak graag een vrijblijvende afspraak