hero-2

GiftForYou is genomineerd!

Gift for you gift van het jaar card 2016
11 november 2016

De beleveniscadeaus van GiftForYou zijn genomineerd als Gift Card van het Jaar 2016. De GiftForYou belevenissen zijn sinds 2014 op de markt en zijn inmiddels te koop bij meer dan 5.000 verkooppunten, waaronder Bruna, Primera, Jumbo en ANWB. Ongetwijfeld heeft u ze al eens in één van deze winkels zien liggen.

Naast de verrassend leuke inhoud van de belevenissen, willen wij stiekem ook geloven dat het uiterlijk van de cadeaus mede heeft bijgedragen aan deze prachtige nominatie. De doosjes en de bijbehorende informatieboekjes voor alle thema’s zijn namelijk door Pencilpoint ontworpen. Al ruim voor de retail introductie begin 2014 hebben wij nauw samengewerkt met de organisatie achter de beleveniscadeaus, GiftFor2 B.V. in Haarlem, om van GiftForYou een succes te maken.

Bent u ook zo gecharmeerd van de GiftForYou belevenissen? Breng dan uw stem uit en help GiftForYou de winst te pakken! Via www.giftcardvanhetjaar.nl selecteert u de categorie ’cadeau’ en kiest hier voor GiftForYou. U maakt dan ook nog kans op één van de mooie prijzen.