hero-2

Vervuld: Vacature contentspecialist / tekstschrijver

Vacature contentspecialist
13 januari 2022

Welke pet zet jij vandaag op? Bij Pencilpoint, hét reclamebureau voor design & online marketing, is geen dag hetzelfde. Wij werken namelijk voor veel verschillende opdrachtgevers uit diverse branches: restaurants, makelaars en projectontwikkelaars, onderwijsinstellingen, evenementen, landelijke ketens en tal van lokale ondernemers. Wij verzorgen voor hen onder meer design, online marketing, tekst, websites en social media.

Ter uitbreiding van onze contentafdeling zoeken wij een contentspecialist / tekstschrijver die niet snel met een mond vol tanden staat en van aanpakken houdt.

Je werkt iedere dag aan de online marketing en zichtbaarheid van onze opdrachtgevers. Je schrijft seo-webteksten, blogs, stelt nieuwsbrieven of e-mailcampagnes samen en maakt socialmediaberichten. Daarbij heb je veel rechtstreeks contact met de klant en werk je samen met content-collega’s, vormgevers en webdesigners in een informele, inspirerende werkomgeving in ons karakteristieke pand in het centrum van Woerden.

Wie ben jij?

Je hebt een relevante opleiding, een aantal jaar werkervaring (ook op het gebied van seo), pakt projecten zelfstandig op en bent daarnaast een teamspeler. Je kunt je goed verplaatsen in de verschillende doelgroepen waarvoor je -uiteraard foutloos- schrijft. Verder wil je jezelf graag blijven ontwikkelen, ben je nieuwsgierig en creatief.

Wij zijn:

  • een dynamisch reclamebureau
  • met ontzettend leuke opdrachtgevers
  • druk met creatieve projecten – online en offline
  • een team van 7 gezellige collega’s (echte cat lovers)
  • op zoek naar jou!

Heb je onze website en socialmediakanalen bekeken en wil je deel uitmaken van het leukste reclamebureau van Woerden en omgeving? Zet je contentpet op en mail je motivatie en cv naar elise@pencilpoint.nl.