hero-2

Vervuld: Vacature Content Creator

2023_68 vacature Content Creator website-2
23 mei 2023

Ben jij een ware content wizard en weet jij als geen ander hoe je mensen online kunt bereiken? Pencilpoint heeft plek voor een enthousiaste socialmediaspecialist. Ben jij content creator en zoek je een afwisselende baan? Reageer dan snel: het leukste reclamebureau van Woerden kan jouw hulp goed gebruiken!

Wie ben jij?

Je denkt in beelden, bent gek op fotografie en video en schrijft pakkende en foutloze berichten. Verder ben je ondernemend en houd je van aanpakken. Social media heeft geen geheimen voor je en je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen in socialmedialand. Je hebt een opleiding afgerond in de richting van communicatie, marketing of social media en hebt bij voorkeur enige werkervaring.

Werken bij Pencilpoint is…

iedere dag anders. Je werkdag vliegt voorbij en geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je bezig met het opzetten van een advertentiecampagne voor een restaurant, dan schrijf je een blog over heerlijke zonvakanties en vervolgens ga je op pad om foto’s en video’s te maken voor een vacaturecampagne. Je houdt de regie over de contentkalenders van klanten en onderhoudt websites die wij ontwikkelen. Samen met je content-collega’s brainstorm je over een geschikte social media aanpak voor onze klanten en met de designers zorg je voor de juiste combinatie in tekst en beeld.

Pencilpoint is hét reclamebureau voor design en online marketing. Wij helpen onze opdrachtgevers goed zichtbaar te zijn. Social media is daarbij natuurlijk onmisbaar.

Wij bieden je een zelfstandige functie met voldoende ruimte voor eigen initiatief en inbreng van creativiteit. Je hebt rechtstreeks contact met de klant en je krijgt voldoende gelegenheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Reageer!

Spreekt de functie je aan? Stuur je motivatie en cv dan naar pamela@pencilpoint.nl.