hero-2

Verhuizing: Pencilpoint centraal in Woerden

Video-verhuizing
31 juli 2018

Spullen uitzoeken, dozen inpakken en een flinke verbouwing gingen eraan vooraf. Er is hard gewerkt aan de verhuizing van de Touwslagersweg naar de Utrechtsestraatweg in Woerden. Niet alleen op de grote verhuisdag, afgelopen vrijdag 27 juli, ook de maanden vooraf leefden we naar de grote verhuisdag toe. Benieuwd hoe de verhuisdag eraan toe ging? Bekijk de video.

Een volgende stap

Werden de kantoren te klein of de afdelingen te groot? Pencilpoint heeft het afgelopen jaar flinke stappen gemaakt. Van een nieuwe afdeling Content Creatie & Social Media tot een uitbreiding in de afdeling Design. Een nieuwe en grotere locatie was dan ook een logische volgende stap.

Ik ben ontzettend trots op de mooie nieuwe locatie van Pencilpoint. Het authentieke pand in het hart van Woerden past helemaal bij de creativiteit en mooie projecten waar wij iedere dag aan werken. De leukste baan had ik al en de plek sluit daar nu helemaal op aan”, aldus Gerard van Dam.

Centraal in Woerden

Opdrachtgevers weten Pencilpoint nog beter te vinden nu het kantoor is gevestigd aan de Utrechtsestraatweg 2 in Woerden. Personen die richting het centrum van Woerden rijden zien de vrolijke oranje banieren met het logo van Pencilpoint al van afstand tegemoet.

Benieuwd hoe het kantoor er van binnen uitziet? Je bent van harte welkom voor een kop koffie.

 

pencilpoint utrechtsestraatweg woerden