Animatie header pencilpoint

Animatie

Animatie brengt jouw bedrijf in beweging

Vertel jouw verhaal met een animatie. Bij een animatie volgen stilstaande illustraties en beelden elkaar snel op, waardoor het lijkt alsof er beweging in zit. Pencilpoint maakt animaties en brengt hiermee het verhaal van jouw bedrijf in beweging.

Radix animatie beeldscherm

Complexe onderwerpen vereenvoudigt

Sommige complexe onderwerpen laten zich moeilijk vastleggen door een videocamera. Hiervoor biedt animatie dé uitkomst. Pencilpoint maakt dat ietwat saaie proces of die ingewikkelde werkwijze binnen je bedrijf begrijpelijk voor je doelgroep. Wij ontwikkelen een opvallende en pakkende animatie die bij jou past!

Animatie schets video scherm

Eigen stijl animatie

Een animatie geef je gemakkelijk een eigen stijl. Zo zijn er verschillende soorten animaties: van een getekende versie tot een volledige 3D-animatie. Daarnaast laten we uiteraard jouw logo en huisstijl terugkomen in de animatie, waardoor deze herkenbaar is voor jouw merk of bedrijf. Pencilpoint denkt graag met je mee over de duur en de vormgeving van jouw animatie!

Pencilpoint_logoanimatie01_GIF_700x400px_A

Logo-animatie

Voeg eens een extra dimensie toe aan je huisstijl en laat je logo animeren. Je valt er niet alleen mee op als je deze bijvoorbeeld inzet op social media, maar laat je logo echt tot leven komen. Je kunt een stukje geschiedenis tonen, de huisstijlkleuren speels inzetten en diepte creëren. Zet je video in, dan is een geanimeerd logo eigenlijk een must.

Wil je een opvallende, unieke animatie?

Ik wil kennismaken

Eerder gemaakte video's