Header-social media

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Social Media projecten

Social media heeft pas kracht als je meer dan af en toe online aanwezig bent. Je moet consequent en consistent berichten posten. Succesvol zijn op social media vraagt dus om tijd en kennis. Tijd en kennis die veel ondernemers niet hebben. Pencilpoint beheert en onderhoudt social media voor verschillende ondernemers: LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Ook helpen wij met het uitbreiden van het bereik en maken we gerichte campagnes. Bekijk een greep uit onze werkzaamheden.

iClean Naarden tegel social media

iClean Carwash Naarden

Al enkele jaren onderhouden wij met succes de social media van iClean Carwash Naarden en ontwikkelen wij online marketingcampagnes. Wij doen dit onder meer met organische berichten, winacties, video’s en vacaturecampagnes.

iClean heeft seizoensgerelateerde acties die wij op social media onder de aandacht brengen. Ook de voordelen van het unieke FAN-spaarsysteem komen regelmatig voorbij op social.

#f2f2f2
Hyundai social media

HYUNDAI Tools / DVIZE

DVIZE B.V. is de officiële en exclusieve licentiehouder van HYUNDAI corporation en is verantwoordelijk voor de import en distributie van de HYUNDAI POWER PRODUCTS in Nederland.

Pencilpoint helpt DVIZE met het vergroten van de naamsbekendheid van de Hyundai producten. Sinds januari 2021 plant DVIZE een boom voor ieder verkocht Hyundai-apparaat. Hiervoor ontwikkelden wij ook een beeldmerk.

#f2f2f2
Kooijman social media

Kooijman Gladzo

Voor Kooijman Gladzo verzorgen wij niet alleen de social media posts, wij maken ook regelmatig de foto’s in de showroom. Unieke en eigen beelden werken het beste op social media. Wij weten precies de juiste verhoudingen en zorgen ervoor dat de producten optimaal in beeld komen.

Anton van dijk social media

Anton van Dijk

Het werven van nieuwe medewerkers is niet altijd eenvoudig. Voor Anton van Dijk ontwikkelen wij regelmatig gerichte vacaturecampagnes, al dan niet ondersteund met advertenties langs de weg of in de krant. Wij doen dit afwisselend door middel van een video of door het maken van een carrousel van relevante en eigen afbeeldingen.

Lindamakelaardij social media

Linda Makelaardij

Voor Linda Makelaardij maken wij gerichte advertenties van woningen die te koop staan in Woerden en omgeving. Wij schrijven relevante blogs en delen deze via social media.

Erfrechtplanning

Erfrechtplanning adviseert mensen over het nut van het hebben van een actueel testament en levenstestament. Wij helpen met het vergoten van de naamsbekendheid en zetten gerichte online campagnes in om de doelgroep te informeren over de lezingen die Erfrechtplanning organiseert door heel Nederland.

Erfrechtplanning social media
#f2f2f2

Succesvol zijn op social media?

Neem contact op