Lederland magazine header-1

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Lederland

Lederland is specialist in leren zitmeubelen met meerdere vestigingen in Nederland. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie wordt met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Pencilpoint maakt diverse uitingen voor Lederland: van brochures en stoepborden tot en met e-mailcampagnes en zelfs een unieke vlaggenlijn. Wij hebben de uitingen recent gemoderniseerd zodat deze beter aansluiten bij de uitstraling van de winkels.

Winter Sale winkelsigning

Ieder jaar is er een grote Winter Sale bij Lederland. Voor de Winter Sale van 2021 ontwikkelden wij textielframes, roll-up banners, stoepborden, banieren en e-banners. De labels die op de Winter Sale-uitingen staan, hangen ook in de winkels. Dit zorgt voor eenheid en herkenbaarheid. 

Roll-up banner wintersale
Stoepbord posterwintersale
mockup-Wintersale Campagne doek
#f2f2f2

Jubileum vlaggenlijn 

In 2021 bestond Lederland 35 jaar. Voor dit 35-jarige bestaan van Lederland ontwierp Pencilpoint een vrolijke vlaggenlijn. De vlaggenlijn hing in alle winkels en is ook als afbeelding opgenomen in de e-mailnieuwsbrief. Grappig detail is de alliteratie met de letter L die mooi uitkomt op het formaat van het vlaggetje. 

vlaggen-1

Brochure 'Écht'

De uitgebreide Lederland brochure staat vol leerinspiratie. In deze brochure vind je een overzicht van de verschillende modellen uit hun collectie, veel uitleg over de materialen en de manier waarop deze materialen worden verwerkt in het meubilair van Lederland. De brochure ligt in de winkels en kan worden gedownload vanaf de website. Ideaal om je voor te bereiden op een interieuradvies of om inspiratie op te doen met de moodboards. 

Lederland brochure voorkant
Lederland Brochure binnenkant
Lederlandbrochure omslag
#f2f2f2
Lederland laptop mailing

 

MailChimp nieuwsbrief

Ieder kwartaal verstuurt Lederland een e-mailnieuwsbrief. Pencilpoint verzorgt in MailChimp de vormgeving. Dit wisselt per editie. Naast de opmaak, ondersteunen wij Lederland met het actueel houden van het verzendbestand en de verzending.   

Tweeluik A5

 

Tweeluik moodboard

Een aantal jaar geleden zette Pencilpoint dit handzame tweeluik op om mensen te inspireren. Lederland zet het tweeluik moodboard nog steeds succesvol in. Als er nieuwe modellen zijn, ontwikkelt Pencilpoint een geüpdatete versie.