hero-2

Winnaar Ziber Award: Beste Allrounder

Ziber beste allrounder award 2016
31 oktober 2016

Wij mogen weer een prachtige Ziber Award in onze studio plaatsen! Zaterdag 29 oktober heeft Pencilpoint namelijk de winst gepakt als Beste Allrounder 2016 tijdens de Ziber Awards uitreiking in Amsterdam Flavours, onderdeel van de Westergasfabriek. Met het omvangrijke project voor PIT kinderopvang & onderwijs waarbij 19 websites volledig zijn vernieuwd, hebben wij de concurrentie achter ons gelaten.

Pencilpoint was dit jaar in twee categorieën genomineerd, Beste Design en Beste Allrounder. Waar wij bij Beste Design helaas net naast de prijs hebben gegrepen, hebben wij de laatstgenoemde wel weten te verzilveren. Tijdens het ZiberExclusive event, waarbij een select aantal grafische partners kon genieten van een heerlijk diner, werden de Ziber Awards uitgereikt.


Dit jaar was ‘Beste Allrounder’ een nieuwe categorie. Ziber is een compleet en uitgebreid online platform, waarop ook complexe oplossingen kunnen worden samengesteld; websites, nieuwsbrieven, digital signage en mobiel. Pencilpoint mag zich met recht de beste Ziber allrounder noemen, vanwege de kennis van alle producten en het succesvol inzetten ervan bij het PIT project. Hiernaast is er ook gekeken naar de volgende aspecten: toepassing klantidentiteit, waarde van de oplossing voor de klant, verbinding van producten met Ziber Connect en eenvoud in gebruik.