hero-2

Vervuld: Vacature data-driven online marketeer

Vacature Data-driven online marketeer
24 maart 2023

Bij Pencilpoint zorgen wij ervoor dat ondernemers en bedrijven online beter zichtbaar zijn. Onze design- en contentspecialisten zorgen voor opvallend (web)design, geweldige teksten en succesvolle online marketingprojecten.

DEZE VACATURE IS VERVULD.

Om ons team compleet te maken, zoeken wij een collega die ons helpt met het gericht en data-driven verbeteren van de online marketing van onze opdrachtgevers.

Dus:

  • heb jij keiharde kennis van data?
  • vind jij het leuk om uit verschillende tools de juiste data te selecteren?
  • kun jij daar gerichte analyses op loslaten en hiervan overzichtelijke rapportages maken?
  • én kun je verbeterplannen opstellen?

Lees dan vooral verder over hoe jouw volgende baan eruit kan komen te zien.

Jouw werkdag

Je komt te werken bij het leukste reclamebureau van Woerden en omstreken in ons karakteristieke pand aan de rand van het centrum in Woerden. Je werkt samen met een topteam designers en contentspecialisten. Je hebt ons vast al gezien op de website.

Je gaat in gesprek met (nieuwe) opdrachtgevers over hun wensen en doelen. Je zorgt ervoor dat de juiste tools zijn geïnstalleerd en dat deze goed zijn ingericht. Je voert data-analyses en zoekwoordenanalyses uit, stelt overzichtelijke en begrijpelijke rapportages op en bespreekt verbeterkansen met de contentstrateeg en de klant. Samen met de designers en contentspecialisten stel je concrete optimalisatieplannen op. Verder beoordeel je de Hotjar-recordings van door ons opgeleverde websites.

Onze gewenste kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste collega die al enige jaren relevante werkervaring heeft. Tools van Google hebben geen geheimen voor je, je weet hoe je socialmediakanalen kunt monitoren en je hebt bij voorkeur ervaring met ActiveCampaign (e-mail)funnels en leadscoring. (Of je bent in ieder geval gemotiveerd om dit snel onder de knie te krijgen.) Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ziet nieuwe kansen en komt met ideeën waar wij nog niet aan hebben gedacht.

Vooralsnog is de functie voor 24-32 uur. Maar: help jij ons groeien, dan kan dit zomaar een fulltime functie worden. Wij vinden groei en ontwikkeling belangrijk en bieden je natuurlijk een marktconform salaris.

Wil jij komen werken voor hét reclamebureau voor design & online marketing? Solliciteer vandaag nog. Mail je motivatie en CV naar pamela@pencilpoint.nl.