hero-2

Pencilpoint wint Ziber Award Beste Webshop

Stijl sport website
24 februari 2013

Pencilpoint - Reclamemakers & Vormgevers uit Woerden, wist woensdag 27 februari de felbegeerde Ziber award voor Beste Webshop 2012 in de wacht te slepen. In het splinternieuwe gebouw van EYE Amsterdam mochten zij de award in ontvangst nemen.

In de categorie Beste Webshop 2012 waren uit vele honderden gegadigden 5 webshops genomineerd, waaronder de webshop www.stijlsport.nl waar Pencilpoint het design voor heeft verzorgd. Pencilpoint bleek dit jaar te sterk voor de competitie. Met een overweldigende meerderheid van de stemmen mogen zij zich met recht de winnaar noemen.

‘We zijn ontzettend trots dat we deze award hebben gewonnen, het is een echte vakprijs. De jury bestond uit 200 reclamebureaus, waarvan een grote meerderheid op onze webshop hebben gestemd’, zegt Melissa van Gent, ontwerper van de Stijlsport webshop trots. ‘De award heeft inmiddels een mooi plekje in onze studio gekregen’.

Volgend jaar gaat Pencilpoint opnieuw proberen een overwinning te boeken. ‘Wij maken prachtige websites en webshops, waar zeker weer een goede kanshebber tussen zal zitten’, aldus Gerard van Dam, eigenaar van Pencilpoint.

Meer over de Ziber Awards kunt u lezen op: www.ziberawards.nl

Bekijk de winnende Stijlsport website hier: www.stijlsport.nl