hero-2

Onze nieuwe content creators

Team Content Liesbeth en Elise
10 oktober 2017

Pencilpoint breidt de dienstverlening uit met content creation. Geen tijd voor het bijhouden van de website of te weinig kennis voor het optimaal inzetten van social media? De content creators van Pencilpoint nemen dit graag uit handen!

Wie zijn wij?
Elise Berk gaat als sr. content creator aan de slag voor Pencilpoint. Zij heeft als allround communicatieadviseur ervaring opgedaan in verschillende branches en was daarnaast zelfstandig tekstschrijver. “Mijn passie is het helpen van bedrijven en organisaties met de communicatie naar (potentiële) klanten en andere doelgroepen. Van het opzetten van de contentstrategie tot en met het creëren van de juiste content en de analyse daarvan. Online en offline.”

Liesbeth Slooijer heeft ervaring opgedaan in marketingcommunicatie aan zowel B2B als B2C kant. Per oktober is zij gestart als content creator bij Pencilpoint. “Mijn hart gaat stromen van taal en mensen raken met een boodschap. Of dit nu in woord is of in beeld. De kracht van effectieve communicatie gaat verder dan alleen de boodschap. Het is de hele combinatie van de juiste boodschap, via het juist medium, precies op het juiste moment. Het is de complete mix die de doelgroep uiteindelijk raakt.”

Meer weten over content creation >