hero-2

Inhaakkalender 2023

inhaakkalender 2023-2
29 november 2022

Heb jij wel eens moeite met het maken van nieuwe content voor jouw social media? Of heb je misschien (te) weinig tijd om creatieve posts te bedenken? Dan hebben wij goed nieuws: onze inhaakkalender voor 2023 staat weer klaar!

Bijzondere inhakers

Wist je dat mensen berichten waarin bijzondere dagen worden gelinkt aan de producten en diensten van jouw bedrijf veel beter worden onthouden dan reguliere posts? Veel mensen waarderen goede inhakers met een like, comment of share. En die interactie is van groot belang voor jouw bereik, naamsbekendheid en vindbaarheid.

Unieke kalender

In onze inhaakkalender staan meer dan 200 bijzondere dagen waarop jij kunt inspelen. Natuurlijk geven we je ook tips over hoe je authentieke content maakt en hoe je interactie stimuleert bij je doelgroep. Daarnaast is onze inhaakkalender uniek. Niet alleen nationale en internationale bijzondere dagen zijn hierin opgenomen, maar ook de lokale evenementen in de regio van Woerden.

Wil jij geen belangrijke feestdagen, bijzondere evenementen in en rondom Woerden en praktische tips voor jouw social media missen? Download dan gratis onze inhaakkalender 2023.

Wil je liever dat Pencilpoint je social mediakanalen professioneel onderhoudt?

Ja, ik maak graag een vrijblijvende afspraak