hero-2
Elise

Elise Berk

Strateeg / Communicatiespecialist

Ik noem mijzelf ook wel een nieuwsgierig communicatiediertje! De ervaring die ik heb opgedaan als strategisch communicatieadviseur in uiteenlopende sectoren, neem ik mee in mijn functie als (social media) strateeg en communicatiespecialist bij Pencilpoint.

Ik houd me bezig met alles wat te maken heeft met marketing/communicatie, social media en tekst. Het is geweldig om te mogen werken met gepassioneerde ondernemers. Hun verhalen en boodschappen op de juiste manier via de juiste kanalen over te brengen aan de juiste doelgroep. Ik probeer dat te doen vanuit een originele invalshoek en denk verder dan wat voor de hand ligt.

Naast bezig zijn met taal, houd ik erg van dansen. Je kunt me ook regelmatig terugvinden met mijn neus in een spannend boek. Verder houd ik van lekker (uit) eten en van mooie gesprekken bij een goed glas wijn op zijn tijd.

Kan ik jou helpen met het inzetten van je social media of meedenken over de juiste marketing/communicatiestrategie? Kom langs: ik hoor graag jouw verhaal!