hero-2
Donald

Donald Sol

Content marketeer

Wat doe ik? Ik luister naar wat jij te vertellen hebt. En als ik begrijp vanuit welke passie en drive jij je inzet, dan help ik je graag om jouw verhaal met anderen te delen. Zodat je kan doen waar je goed in bent en waar jij energie en voldoening uit haalt. Ik denk graag met je mee om de juiste boodschap, via het juiste kanaal, bij de juiste mensen af te leveren. Via tekst, beeld of een andere vorm van communiceren. Zodat zij hun weg naar jou weten te vinden.

Wat vind ik leuk? Ik kijk graag films en series, speel graag een spel en ik kan genieten van de natuur. Naar de sportschool gaan vind ik heerlijk; even losgaan en je hoofd leegmaken. Voor Italiaans ijs en een stuk chocola mag je me wakker maken ‘s nachts. En wat is er nou beter dan drie geweldige kinderen die op je af komen rennen na een dag creatief bezig zijn? Al vergeten ze ’s nachts wel altijd de chocola en het Italiaanse ijs…

Nu ken je mijn verhaal een klein beetje. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal. Wat zijn jouw passies, je talenten en je drive? Laten we er samen voor zorgen dat meer mensen jouw verhaal leren kennen! Stuur me een berichtje en dan hebben we het er rustig even over!