Contact

Pencilpoint is het creatieve team dat je helpt!

#fff

Zorg ervoor dat je zichtbaar bent. Met een opvallende website, een sterk logo, pakkende teksten en door succesvolle campagnes op social media. Pencilpoint regelt het voor je. In vorm en inhoud. Wij hebben de juiste mix aan enthousiaste experts die ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak of vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Verzenden

w-100
1
hero-2

Bij Pencilpoint vind je alles wat je voor communicatie nodig hebt. Een paar jaar geleden maakten ze mijn logo en inmiddels staat er ook een prachtige website en ben ik goed zichtbaar via social media.

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

50
40
30
07-logo-papier

Mooi logo en bijpassende huisstijl

Café Victoria wilde een breder publiek aanspreken. Tijd voor een passend en verfrissend logo! Het liefst met een jaren ’50 tintje, passend bij het interieur. We creëerden een huisstijl met een echte Victoria: een vriendelijk, gastvrije dame met een open uitstraling. Het haar, de kleding en de kleuren zijn gebaseerd op de mode van de jaren ’50. En het gebruikte lettertype Futura is ontwikkeld in die tijd. Naast het primaire staande beeld, ontwierpen we ook een liggende, social media, éénkleurige en diapositieve versie. En één voor op de gevel. Een compleet pakket dus!

Header-van-der-grift

Opvallende website

De website en huisstijl van Van der Grift sloten niet meer volledig aan bij de gewenste uitstraling. Daarom voerden we een restyle uit van het logo en de huisstijl. Die we vervolgens doorvoerden op verschillende middelen. En we ontwikkelden een volledig custom made website. Met grote afbeeldingen van de prachtige projecten. De ‘Werken bij..’ was een belangrijk onderdeel dus die pagina gaven we extra aandacht met professionele fotografie van het team.

website

Succesvolle social media campagne

De Veluwse TrailRun is dé trailrun van de Veluwe. Pencilpoint verzorgt alle vormgeving. Van flyers, posters en T-shirts tot banners, verwijzingspijlen en het finishklokbord. We beheren en onderhouden ook alle social media. Naast organische posts op Facebook en Instagram bedenken en realiseren we betaalde campagnes. Voor een nog betere kaartverkoop. Ook wilde de Veluwse TrailRun een spetterende website waarbij de aandacht gaat naar beleving, gebruiksvriendelijkheid en kaartverkoop. Hier spelen we op in met sfeerbeelden, foto’s, iconen en de optie om direct tickets aan te schaffen voor het event.

tegel-iClean

Pakkende tekst

Voor iClean Carwash ontwierpen we een volledig nieuwe huisstijl en restyleden we de website, inclusief aantrekkelijke nieuwe teksten. We kropen in de huid van de doelgroep en wisten zo met een sterke boodschap de aandacht te trekken. We gebruikten heldere korte zinnen en duidelijke tussenkopen. En de juiste zoekwoorden natuurlijk. Helemaal SEO-proof! Ook hebben we het spaarsysteem strategisch in de markt gezet via een cross mediale marketingcampagne.

Kennismaken?

Verstuur